Associació Si jo puc tu també Epilep

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
L’associació es va crear l’any 2018 amb la intenció de visibilitzar i donar a conèixer l’epilèpsia. També vol ensenyar que les persones amb epilèpsia no tenen per què limitar-se. Tots hem de seguir els nostres somnis i posar-nos reptes a la vida.

L’Associació té molt clar que vol un món inclusiu. Per poder realitzar-ho accepta tota mena de gent, amb discapacitat i sense. Totes les accions i activitats estan obertes a tothom.

També realitza projectes per millorar la qualitat de vida dels seus associats:

1. De caràcter social i per visibilitzar: com caminades i sortides culturals, curses, els “Quilòmetres per l’epilèpsia”, el “Mou-te per l’epilèpsia”, “Onades Inclusives” (Pàdel surf), dansa inclusiva, la campanya “Un petit gest per un gran canvi”, la publicació d’un conte il·lustrat: “El Quadern violeta” i un llibre calendari.

2. D’ajuda: com el “Grup Multifamiliar d’Epilèpsia”, recaptació per a investigació, tallers de manualitats i inclusió laboral.

3. D’informació i formació: Pertany a la Federación Española de Epilepsia i és una de les entitats fundadores de la Red Iberoamericana de Epilepsia, formació a centres educatius, esportius i empreses i la “Jornada per a pacients”.

4. Altres:
· Ambaixadors i Clubs emblemàtics que ajuden a donar a conèixer l’associació i a visibilitzar aquesta malaltia.
· “Súper Epilep”. És el superheroi de l’associació per arribar i ajudar als més petits.

5. Premis:

El Consell Esportiu del Tarragonès en la seva XIV edició dels premis Avriga Fvscvs (2022) va guardonar l’associació amb el premi a la: “Promoció de valors, del joc net, d’actituds i d’hàbits saludables, pel foment de la integració, de la igualtat i de la cohesió social mitjançant l’esport i l’activitat física”.

Perfectament imperfectes: En la seva I edició (2023) ens van guardonar per la nostra tasca de sensibilització de l’epilèpsia, pels valors de resiliència i optimisme que transmetem.

Epiforward 2024: La Federación Española de Epilepsia ens va guardonar a la nostra associació dins la categoria d’entitat col·laborativa.


Contacte

David Sanahuja Montesinos - 601378412 - sijopuctutambe.epilep@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

12/06/2024

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Avinguda Principat d'Andorra 7 Bis A 2-2 43002 Tarragona Tarragona Tarragona Catalunya Espanya