Pregunta a l'expert: Com gestionar i conviure amb els símptomes de la psicosi?

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Una psicòloga experta en psicosi i una persona amb experiència pròpia respondran les vostres preguntes sobre la gestió dels símptomes de la psicosi.

Els deliris, les al·lucinacions i els pensaments confusos són alguns dels símptomes més comuns dels trastorns psicòtics. La seva aparició pot impactar en tots els àmbits de la vida quotidiana d'una persona i en el seu entorn més proper. És important que cada persona conegui els símptomes que experimenta per poder entendre'ls més bé i trobar maneres de gestionar-los. El tractament amb professionals de referència, el suport de les persones de l'entorn i, sobretot, la mateixa persona són la clau de l'èxit en la recuperació. Quina afectació poden tenir els deliris i les al·lucinacions en el nostre dia a dia? Quines estratègies podem utilitzar per gestionar aquests símptomes? Com ens pot ajudar l'entorn més proper?

Rosa María García Toldrà, activista en salut mental, i Trini Peláez Martínez, psicòloga del Programa d'intervenció precoç en psicosi del CSMA Ripollet (Parc Sanitari Sant Joan de Déu), respondran les vostres preguntes.


Població destinatària

Població General - Qualsevol ()

Persona de contacte

Cisa Llopis Carbajo (673969299) (hola@som360.org)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

Sant Joan de Déu

Data d'última actualització de l'activitat

13/08/2024

Situació actual de l'activitat

Activa

Gratuïta

Localització

  • Carrer de Puiggarí 5-7 08014 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya
  • Avinguda de la Canadiense 28 25001 Lleida Lleida Catalunya Espanya