Taller de ioga

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Ofereix-te un espai per a tu. Permet que el Ioga Kundalini vagi generant poc a poc hàbits saludables en la teva vida i tregui el millor de tu.

Ioga

Ofereix-te un espai per a tu. Permet que el Ioga Kundalini vagi generant poc a poc hàbits saludables en la teva vida i tregui el millor de tu. Aconsegueix amb la pràctica un cos més vital, una ment clara i un esperit seré. Una pràctica completa amb la qual treballaràs mitjançant postures corporals, gestos amb les mans, sons, tècniques de respiració, relaxació profunda i meditació. Apte per a tots els nivells, tu parteixes des d’on ets actualment treballant amb amabilitat amb el teu cos.

Sessions amb aforaments reduïts i correcció de postures personalitzada.

Els dimecres, de 19.30 a 20.45 h o els divendres, de 10 a 11.15 h.
Data inici: setembre de 2023
Edat: a partir de 16 anys
Professora: Núria Vidal, titulada en Ioga Kundalini segons el programa internacional de KRI (Kundalini Research Institute), membre de AEKY (Asociación Española de Kundalini Yoga). Formada en tècniques de meditació profunda segons el mètode Sat Nam Rasayan i en Mindfulness métode MBSR.
Preu: 35 €/mes / una sessió setmanal


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Ateneu Santfeliuenc (936853242) (activitats@ateneusantfeliuenc.cat)

Data d'última actualització de l'activitat

19/09/2023

Situació actual de l'activitat

Activa

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Vidal i Ribas 23-25 08980 SANT FELIU DE LLOBREGAT Ateneu Santfeliuenc Sant Feliu de Llobregat Barcelona Catalunya Espanya