Esplai Santa Eulàlia

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Lloc de desconnexió per infants i joves per riure i gaudir aportant valors i aprenentatge, diversió i convivència.

Nosaltres som el grup de monitors que ens encarreguem d’engegar i tirar endavant aquest projecte.

Després d’un any enyorant-ho, vam decidir organitzar-nos per reviure les tardes de dissabte amb l’Esplai!

Som joves amb moltes ganes de fer riure els esplaiers, igual que ells ens treuen el més gran dels somriures a nosaltres. Amics tots, formem un grup molt cohesionat i amb molta empenta, on cadascú de nosaltres aporta un enorme granet de sorra per fer que tot vagi rodat.

Som, també, ex-esplaiers, així que hem viscut de primera mà l’essència de l’Esplai del poble i això és el que volem transmetre als futurs esplaiers.

Creiem que l’Esplai és un lloc de desconnexió on es ve a riure i a gaudir, deixant enrere les preocupacions i omplint-se de vida. El constant contacte entre esplaiers i monitors al llarg del curs aconsegueix crear una verdadera família plena de valors i aprenentatge, diversió i convivència. I tot culmina als campaments d’estiu, on gaudim plegats d’una setmana intensiva d’Esplai, plena d’emocions, activitats i experiències que no deixen indiferents les vides dels qui ho viuen.

Per tot això i més, el grup de monitors desitgem amb força gaudir de l’Esplai al màxim i entretenir, ensenyar, comprendre, ajudar i divertir tots i cadascun dels esplaiers que ens acompanyin, compartint vivències i felicitat.


Contacte

Marina Espel - 685 46 28 63 - esplaiers@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

14/08/2024

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Lloc St. Simple xxx 08187 Santa Eulàlia de Ronçana Barcelona Catalunya Espanya