A.R.B.R.A. (Adopcions responsables i Benestar Animal)

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Associació que te com objectiu de donar una llar als animals que han estat abandonats.

L'associació ARBRA va néixer al març del 2011 a Sta. Eulàlia de Ronçana, amb l'objectiu de donar una llar als animals que han estat abandonats, principalment al nostre municipi, així com d'altres llocs. També és important per a nosaltres la conscienciació ciutadana envers el respecte cap a tot tipus d'ésser viu.

Des de el Gener del 2015 gestionem les instal·lacions de un refugi situat a L'Ametlla del Vallés així com la recollida dels gossos del carrer de set municipis del Vallés Oriental. El número de gossos que tenim oscil·la entre 50 i 80 depenent de la època del any i el nostre objectiu principal és trobar una família definitiva a tots aquests animals i fins que arribi aquest moment, tenir cura d'ells.

Necessitem la col·laboració de persones responsables i conscients de que adoptar un animal és una decisió que implica un cert sacrifici i un compromís de tot cor amb la vida de l'animal en qüestió. En el moment que adoptem a animal hem de tenir molt clar que la seva vida i les seves condicions dependran bàsicament de nosaltres mateixos. Adoptar un animal desemparat es un acte d'amor i compromís molt important, i la recompensa es inimaginable. Aquests éssers tant especials t'ho estaran agraint tota la vida.


Contacte

adopcionsresponsables@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

14/08/2024

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Carrer Bosch 2 08187 Santa Eulàlia de Ronçana Barcelona Catalunya Espanya