ESCOLA TRAIL infants de 6 a 18 anys

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Vine a COMPARTIR amb nosaltres la passió per la MUNTANYA !

Volem apropIniciem als més petits a les curses de muntanya ( disciplina esportiva de córrer per la muntanya)  per mitjà de la descoberta de l’entorn, del compartir en grup  i del respecte cap a l’altre i cap al medi.

En l’etapa adolescent continuem creixent cap a uns objectius més tècnics i de competició, fent el mateix acompanyament si el jove vol perfeccionar sense iniciar-se en el món de les curses de muntanya.
En joves i adults els entrenaments són en  grups d’iniciació, de perfeccionament i de tecnificació del trail running.

Paral-lelament a l’ Escola Trail  som un punt de trobada de tots els amants de la muntanya , organitzant sortides i valorant propostes per tal de créixer i donar cabuda a tots els qui vulguin formar part de la nostra entitat. 

Apropem la Marxa nòrdica o Nordic Walking: tipus de marxa que utilitza no sols l’acció de les cames sinó la part superior del cos, amb millores garantides en la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat.

Apostem també per la Muntanya en família, on hi  trobem un espai per compartir natura, amics i família.ar el nostre entorn, transmetre la passió pel medi i pels esports de muntanya . Infants, joves i adults en són els protagonistes amb l’objectiu deVolem apropar el nostre entorn, transmetre la passió pel medi i pels esports de muntanya . Infants, joves i adults en són els protagonistes amb l’objectiu de créixer junts. créixer junts.


Contacte

CRISTINA - 672 380 985 - trailxicsmontseny@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

26/06/2024

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Avinguda mossen pedragosa 9 08461 SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA Sant Esteve de Palautordera Barcelona Catalunya Espanya