Espai de Dones de Badalona Sud

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
L'Espai de Dones és un punt de trobada per a dones que resideixen a Badalona Sud. És un espai d'informació i assessorament sobre diferents entitats i serveis del territori. Disposa d'un servei d'atenció psicològica i dinamització comunitària. Tots dos serveis són gratuïts i confidencials.

El Servei Espai de Dones Badalona Sud, persegueix una doble finalitat, per una banda és un recurs destinat a oferir atenció terapèutica a dones que han patit o es troben en situacions de violència masclista i per l’altre, desenvolupa funcions de suport i dinamització de grups de dones de Badalona Sud en una situació d’especial vulnerabilitat mitjançant un servei de psicologia especialitzada en temes de gènere, establint la coordinació i vinculació amb el conjunt de recursos municipals, provincials i autonòmics que formen part del circuit especialitzat en l’atenció i abordatge de les violències masclistes.


Contacte

Rachel, Alba, Eva - 626261596 / 695931244 - atencioespaidones@surt.org

Data d'última actualització del recurs

25/06/2024

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Carrer Sant Joan Evangelista, núm. 10-12 10-12 08918 Sant Roc Badalona Barcelona Catalunya Espanya