Casal Municipal d'Estiu del Morell 2024

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Al llarg de l’estiu, infants i monitores es trobaran de dilluns a divendres de nou del matí a dues de la tarda per conviure, créixer, jugar i passar-ho bé! A més, també hi haurà servei d’acollida matinal de vuit a nou per a aquelles famílies que ho necessitin, i servei de menjador de dues a tres de la tarda.

S’acosta l’estiu i arriba el casal d’estiu 2024 del nostre municipi! Cada estiu ha sigut un èxit i aquest no volem que sigui menys! Des de la regidoria de Benestar ja està tot preparat per a les inscripcions i us podem compartir tota la informació que tenim per a poder organitzar-vos i començar a preparar-ho tot!

El casal d’estiu d’enguany s’iniciarà el 25 de juny i finalitzarà el 6 de setembre. Unes setmanes en què els protagonistes seran els infants d’I3 fins a 6è de primària, com cada any, i un període durant el qual es duran a terme tota mena d’activitats, com ara tallers, dinàmiques, sortides, jocs tradicionals… i evidentment remullades a la piscina i cursets de natació!

Els preus es mantenen respecte a edicions anteriors. Cada quinzena de casal té un cost de 72,24 euros, mentre que el servei d’acollida té un preu de 5,16 euros a la setmana. Pel que fa al menjador, val 63,98 euros la quinzena, i el servei de dia esporàdic costa 7,22 euros.

Les inscripcions comencen el pròxim 20 de maig a través de l’APP Tràmit i restaran obertes fins a esgotar les places disponibles.

Totes les informacions i novetats també es publicaran als canals de comunicació oficials de l’Ajuntament.


Contacte

660336033 / 977842639 - centreobert@morell.altanet.org

Data d'última actualització del recurs

25/06/2024

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Carrer La Coma 2 43760 Morell, El Tarragona Catalunya Espanya