Servei d'Orientació Educativa

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
El servei d’orientació educativa és un servei que vol orientar a l’alumnat i donar suport als processos de transició de l’etapa obligatòria a la postobligatòria.

El servei d’orientació educativa és un servei que vol orientar a l’alumnat i donar suport als processos de transició de l’etapa obligatòria a la postobligatòria. L’orientadora intervé als centres educatius de secundària a través de l’atenció individualitzada i de les coordinacions amb els tutors del propi centre. A més també fa de nexe amb diferents agents del territori (acadèmics, laborals i joventut).

En aquest procés d’orientació, l’orientadora guia i vetlla per atendre les necessitats de l’alumnat, comunicant-se amb la família i escola, i estant informada de les noves oportunitats laborals i sortides acadèmiques postobligatòries. A més, també impulsa actuacions per fomentar l’autoconeixement tal de poder dotar a les joves de capacitat per avaluar les seves motivacions, habilitats, i necessitats amb l’objectiu de que les joves descobreixin la seva identitat i vocació.


Contacte

Laura Molina Estrada - 662 17 21 94 - orientacioeducativa@aj-igualada.net

Data d'última actualització del recurs

05/06/2024

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Carrer Trinitat 12 08700 Espai Cívic Centre Igualada Barcelona Catalunya Espanya