Club Social La Ginesta

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Servei especialitzat adreçat a persones que, en patir un trastorn de salut mental sever, tenen dificultats en la seva inclusió social i comunitària.

El Club Social la Ginesta és un equipament creat per SMBN al setembre de 2017, sent una peça clau per millorar la qualitat de vida i potenciar l’estabilitat de persones afectades per algun trastorn mental sever. Aquest servei s'adreça especialment a persones joves i/o amb alt grau d’autonomia personal i d’aquesta forma diversificar l’oferta d’activitats i adaptar les dinàmiques per facilitar l’accés i vinculació de persones que poden així gaudir d’activitats adequades a les seves característiques, a més d’aconseguir millorar la cohesió i sentiment de pertinença del grup d’usuaris.

El Club SociaL La Ginesta desenvolupa tot un conjunt d’activitats d’oci molt potents, com ara, tallers de fotografia, esports, cuina, música, noves tecnologíes, etc. entre molts d’altres pensats especialment per joves i que sovint es realitzen en diferents espais socials i culturals de Badalona aprofitant la seva immillorable ubicació al ben mig de la ciutat. Tots aquests tallers es realitzen des de la implicació dels usuaris definint-los conjuntament.



Horari:

Dilluns a Divendres de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h
Dissabtes de 9:00h a 13:00h


Contacte

Jordi Pérez - 938574317 - clubginesta@assocsmbn.org

Data d'última actualització del recurs

19/09/2023

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Carrer Mossèn Antón Romeu 77 08912 Barcelona Badalona Badalona Barcelona Catalunya Espanya