La Paki, Casal de Joves

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria
La Paki és el servei de joventut referent de Cardedeu.

La Paki és el servei de joventut referent de Cardedeu. La Paki treballa a través de projectes fets per joves des d'una perspectiva social i empoderadora. Des de La Paki es treballa des de diversos eixos:

- Feminismes i LGBTIQ+: impulsem projectes (L'Opaque i Jefas) amb grups de joves que es troben per pensar, crear, organitzar i actuar al voltant de les opressions socials viscudes. A través d'aquests projectes s'han creat des de festes LGBTIQ+, càmeres ocultes per denunciar el masclisme, murals reivindicatius, performances crítiques...

- Educació: cooperem amb els instituts públics el municipi per a poder oferir tallers i formacions (sexualitats, addiccions, convivència, feminismes...) per a complementar des d'una perspectiva social i crítica l'educació formal actual. Alhora, ens encarreguem també de dinamitzar l'assignatura de Servei Comunitari a través de dur a terme un aprenentatge i servei basat en les necessitats de les joves.

-Cultura: fomentem la cultura des d'una perspectiva jove impulsant projectes de música (La Paki Records i Objectiu Paki), ball (Corro Loko) i multidisciplinars (La Paki en Bikini) que tenen com a base l'expressió personal i comunitària de les joves.

-Participació: creem una escola de participació juvenil a través de pressupostos participatius juvenils (COU) i grups de joves (Yovas Kukis...) que identifiquen les seves necessitats i, a partir d'aquí, impulsen projectes juvenils. 

Alhora, La Paki és canviant tal i com ho és aquest món, així que si tens propostes i ganes de crear i transformar contacta'ns!


Contacte

Amat Molero Borràs - lapakicardedeu@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

28/11/2022

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Avinguda Rei en Jaume 116 08440 Cardedeu La Paki Cardedeu Barcelona Catalunya Espanya