Grans veïns

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
És un projecte impulsat des del Centre d’Atenció Primària de Nova Lloreda i adreçat a la població dels barris de Nova Lloreda, Sistrells i Sant Crist de Can Cabanyes, amb l’objectiu de detectar i donar suport a persones grans que viuen en situacions de solitud o aïllament.

Els encarregats de difondre la iniciativa a peu de carrer seran una dotzena de voluntaris integrats per membres del Casal de Gent Gran de Nova Lloreda i de la Fundació Amics de la Gent Gran. En aquest sentit, informaran a comerciants i veïns del barri d’aquest nou projecte i distribuiran cartells per les botigues i equipaments del barri.

 

Els veïns o comerciants que vulguin traslladar a l’equip de ‘Grans veïns’ que han detectat alguna persona gran que consideren que es podria beneficiar del projecte hauran de trucar al telèfon de contacte  i deixar un missatge en el contestador automàtic vinculat a la iniciativa, gestionat per professionals de treball social i infermeria del CAP Nova Lloreda.


Aquests professionals seran els encarregats de contactar amb la persona gran i d’analitzar el seu cas, mitjançant una valoració de les seves necessitats de salut i socials. 

 


Població destinatària

Població General - Qualsevol ()

Persona de contacte

Mari Luz López Pínel (93 507 20 51) (xarxacom@bsa.cat)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

Taula de gent gran constituïda en el marc del programa ‘COMSalut. Comunitat i salut’, desenvolupat al CAP Nova Lloreda, centre gestionat per l’organització sanitària municipal Badalona Serveis Assistencials (BSA)

Data d'última actualització de l'activitat

14/04/2020

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

Localització

  • Avinguda catalunya 62-64 08917 Badalona Barcelona Catalunya Espanya