Arquiniñes

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria
Taller d'arquitectura per infants. Eines socio-emocionales a la infancia a través de l'arquitectura

L'activitat va dirigida a gent del barri, concretament a infants des dels 7 anys fins als 12 anys, les activitats es basen a fer manualitats d'arquitectura reforçant la seva autoestima,. E vol educar a base del respecte i l'empatia cap als altres companys i cap a si mateixos, això també s'aplica en la relació de convivència que han de tenir amb els seus companys. Es vol fomentar la creativitat a base de diferents jocs i activitats.

Aquestes sessions es divideixen en tres parts, en primer lloc, es fa una ronda de preguntes per saber com han estat els joves durant la seva setmana i si tenen alguna cosa interessant que vulguin explicar als seus companys, després es comença a fer el taller/activitat programada i per finalitzar es fa una petita reflexió de com s'han sentit els nens durant l'activitat.


Arquiniños és una entitat a part de Contorno Urbano que col·labora amb nosaltres per a fer aquesta extraescolar d'arquitectura, aquesta activitat es basa a ensenyar a treballar als nens reforçant la seva autoestima a base d'empatia.



Població destinatària

Població Infantil (0-11 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Fundació Contorno Urbano (+34623044547) (info@contornourbano.com)

Data d'última actualització de l'activitat

21/10/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica con seguimiento

Gratuïta

Localització

  • Lloc Teide 48 08905 Hospitalet de Llobregat Parc del pont de Matacavalls Barcelona Barcelona Catalunya Espanya