Ioga terapèutic

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
L'Associació Catalana del Lupus (ACLEG) ofereix, a càrrec de Lidia Cruzado i Yoga Nomada, classes de ioga terapèutic personalitzades.

L'Associació Catalana del Lupus (ACLEG) ofereix, a càrrec de Lidia Cruzado i Yoga Nomada, classes de ioga terapèutic personalitzades. El ioga terapèutic és un tipus de ioga més suau centrat en l'exercici físic, en postures de suport, però també en la meditació, a partir d'exercicis de meditació i respiració guiada, beneficiant així a l'estat mental i físic dels alumnes/pacients, en aquest cas, de Lupus.

Si estàs interessat i vols apuntar-te només has d'enviar un correu a info@acleg.org o trucar al +34 626 891 221 (també WhatsApp). L'única condició per poder accedir a aquestes classes és ser soci/a d'ACLEG. D'aquesta forma, no només pots accedir a l'oportunitat de gaudir d'aquestes classes personalitzades i guiades sinó que també pots accedir a elles de forma gratuïta. Si estàs interessat/ada i vols apuntar-te només has d'enviar un correu a info@acleg.org o trucar al +34 626 891 221 (també WhatsApp)


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Asociación Catalana Lupus E.G (+34 626891221) (info@acleg.org)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

Asociación Catalana Lupus E.G

Data d'última actualització de l'activitat

07/09/2023

Situació actual de l'activitat

Activa

Gratuïta

Localització

  • Carrer de la Providencia 42 08024 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya

Fecha de la Actividad

De 04/09/2023 a 30/08/2024