GRUPS SALUT I CANVI

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Salut i Canvi és un espai que integra les vessants psicoeducativa i psicoterapèutica i que facilita l’expressió del malestar emocional amb la finalitat de potenciar els recursos personals d’afrontament que tots tenim. /

Salut i Canvi es un espacio que integra las vertientes psicoeducativa y psicoterapéutica y que facilita la expresión del malestar emocional con el fin de potenciar los recursos personales de afrontamiento que todos tenemos.

Descripció en català

Salut i Canvi és un espai que integra les vessants psicoeducativa i psicoterapèutica i que facilita l’expressió del malestar emocional amb la finalitat de potenciar els recursos personals d’afrontament que tots tenim. Està dirigit a persones que presenten simptomatologia emocional i que tenen ganes de fer un treball personal per a millorar el seu estat.


Situacions vitals com l'estrés, les pèrdues, els conflictes, abusos... poden arribar a ser la causa o contribuir al desenvolupament de trastorns psicològics d’origen multicausal (model biopsicosocial).

 

En aquest sentit, cal fer accessibles els tractaments psicològics a les persones que presenten malestars emocionals i oferir intervencions amb suport d’evidència científica, breus i focalitzats. 



El grup, de freqüència quinzenal, ofereix una part teòrica amb informació sanitària que afavoreixi el benestar emocional dels participants i un espai vivencial que té en compte les necessitats, sentiments i ajuda mútua dels participants. Està conduït per un psicòleg especialitzat en la conducció de grups i per una infermera de l'ABS. 



Versión en castellano


Salut i Canvi es un espacio que integra las vertientes psicoeducativa y psicoterapéutica y que facilita la expresión del malestar emocional con el fin de potenciar los recursos personales de afrontamiento que todos tenemos. Está dirigido a personas que presentan sintomatología emocional y que tienen ganas de realizar un trabajo personal para mejorar su estado.




Situaciones vitales como el estrés, las pérdidas, los conflictos, los abusos... pueden llegar a ser la causa o contribuir al desarrollo de trastornos psicológicos de origen multicausal (modelo biopsicosocial).



En este sentido, es necesario hacer accesibles los tratamientos psicológicos a las personas que presentan malestares emocionales y ofrecer intervenciones con apoyo de evidencia científica, breves y focalizados.



El grupo, de frecuencia quincenal, ofrece una parte teórica con información sanitaria que favorezca el bienestar emocional de los participantes y un espacio vivencial que tiene en cuenta las necesidades, sentimientos y ayuda mutua de los participantes. Está conducido por un psicólogo especializado en la conducción de grupos y por una enfermera del ABS.



Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Recepció del CAP d'Argentona (937561092) (absargentona@csdm.cat)

Data d'última actualització de l'activitat

15/10/2024

Situació actual de l'activitat

Activa

Gratuïta

Localització

  • Carrer Joan Fuster i Ortells 1 08310 Argentona CAP d'Argentona Argentona Barcelona Catalunya Espanya