GRUPS SALUT I CANVI

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Salut i Canvi és un espai que integra les vessants psicoeducativa i psicoterapèutica i que facilita l’expressió del malestar emocional amb la finalitat de potenciar els recursos personals d’afrontament que tots tenim.

Salut i Canvi és un espai que integra les vessants psicoeducativa i psicoterapèutica i que facilita l’expressió del malestar emocional amb la finalitat de potenciar els recursos personals d’afrontament que tots tenim. Està dirigit a persones que presenten simptomatologia emocional i que tenen ganes de fer un treball personal per a millorar el seu estat.


Situacions vitals com l'estrés, les pèrdues, els conflictes, abusos... poden arribar a ser la causa o contribuir al desenvolupament de trastorns psicològics d’origen multicausal (model biopsicosocial).

 

En aquest sentit, cal fer accessibles els tractaments psicològics a les persones que presenten malestars emocionals i oferir intervencions amb suport d’evidència científica, breus i focalitzats. El grup, de freqüència quinzenal, ofereix una part teòrica amb informació sanitària que afavoreixi el benestar emocionaldels participants i un espai vivencial que té en compte les necessitats, sentiments i ajuda mútua dels participants. 


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Recepció del CAP d'Argentona (937561092) (absargentona@csdm.cat)

Data d'última actualització de l'activitat

19/09/2023

Situació actual de l'activitat

Activa

Gratuïta

Localització

  • Carrer Joan Fuster i Ortells 1 08310 Argentona CAP d'Argentona Argentona Barcelona Catalunya Espanya