"Atenció als pacients amb diabetis"

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
A l'Associació de Diabetis de Catalunya: Realitzem xerrades, conferències, cursos per informar, formar i fer difusió sobre la diabetis.

"A l'Associació de Diabetis de Catalunya: Realitzem xerrades, conferències, cursos per informar, formar i fer difusió sobre la diabetis. Oferim serveis de nutrició i dietètica, seguiment esportiu, endocrinologia, psicologia, jurídic i altres professionals. Tràmit queixes. Formació a les escoles en les que hi ha un infant amb diabetis i acompanyants per a sortides escolars. Organitzem colònies i campaments per a infants i joves amb diabetis. Mantenim un servei permanent d'assessorament i ajuda personal. Activitats: podeu inscriure-us a https://adc.cat/activitats/ (agenda mensual, activitats presencials i online). Blog i revista anual de l'ADC, Paraules que curen (https://adc.cat/noticies/paraules-que-curen/). La majoria de les activitats són gratuïtes i obertes a tothom. Algunes són exclusives per a sòcies i socis (s'indica). - Atenció telefònica de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30h - tardes de dilluns a dijous de 15:30 a 19:30h. - Online: webinars, gravació de conferències disponibles al Youtube de l'ADC. - Presencial: atenció personalitzada, visita nutricionista, psicologia, trobades de persones amb diabetis (inscrits/tes)."


Població destinatària

Població General - Qualsevol ()

Persona de contacte

"Associació de Diabetis de Catalunya" (934513406) (comunicacio@adc.cat)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

"Associació de Diabetis de Catalunya"

Data d'última actualització de l'activitat

17/04/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica con seguimiento

Gratuïta

Localització

  • Carrer Consell de Cent 143 08015 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya

Pàgina web del projecte