Dona igual!

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Dona Igual! és una activitat de teatre divertida i engrescadora en la qual es treballa sobre la igualtat d'oportunitats dona / home enfocada a la inserció professional dels joves.

Dona Igual! és una activitat de teatre divertida i engrescadora en la qual es treballa sobre la igualtat d'oportunitats dona / home enfocada a la inserció professional dels joves. En l'activitat es treballa directa i indirectament els següents aspectes: - La definició del concepte igualat d?oportunitats. - Els rols dona / home. - Els estereotips professionals i les professions masculinitzades. - Les dificultats en l'accés a treballs per diferencies de gènere (segregació horitzontal). - La conciliació de la vida familiar i laboral i els prejudicis empresarials. - La transmissió dels estereotips a través de la publicitat. - La socialització primària i la distribució dels rols en la família.

Fem actuacions presencials i online per grups cohesionats de joves. Per eficàcia preventiva el nombre d'assistents en cada actuació està limitat a un mínim de 30 i un màxim de 120 joves per sessió. També fem actuacions per grups de professionals en promoció de la salut i AFAS, Les actuacions es realitzen a l'espai més adient que proporcioni l'entitat organitzadora (sala de teatre, sala d'actes, aula gran, ..).


Població destinatària

Joves (12-29 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

TEATRACCIÓ (933537619) (info@teatraccio.es)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

TEATRACCIÓ

Data d'última actualització de l'activitat

26/03/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Conveni 51 08016 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya