Servei d'Aliments-Càritas Fornells de la Selva-

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
El projecte “Servei d’aliments” s’adreça a persones i famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica, per tal de contribuir a la cobertura de les seves necessitats bàsiques d'alimentació

Per tant, el projecte s'emmarca en la intervenció social integral que preveu l’actual llei de serveis socials per donar suport a les persones en els seus processos d’inclusió social; des d’aquesta perspectiva, el servei vetlla no solament per la cobertura de les necessitats bàsiques d'alimentació i higiene, sinó també per aquelles vinculades amb la capacitat de les persones per ser autònomes en tots els aspectes de la vida quotidiana i les relacions socials. El voluntariat és una peça fonamental en el desenvolupament de totes aquestes accions, esdevenint clau a l’hora de garantir l’atenció i l’acompanyament dels participants.

Podeu consultar més informació : https://memoria2021.caritasgirona.cat/com-ajudem/cobertura-de-necessitats-bàsiques/servei-daliments 

Objectius:

-Garantir l'accés als aliments bàsics i productes d'higiene a les persones ateses,  de la manera més normalitzadora i inclusiva possible, tot complint amb la normativa de seguretat alimentària.

- Promoure el bon funcionament i la implicació en el  servei a través de l’acollida  i l’acompanyament de  les persones ateses.

-Promoure  l'empoderament de les persones  i la seva  presa de consciència sobre la salut i el benestar,  a través de formacions.

Destinataris:

El projecte va dirigit tant a persones que viuen soles o a nuclis familiars, que es troben en una situació econòmica precària i tenen dificultats per cobrir adequadament les seves necessitats d'alimentació, ja sigui perquè disposen de pocs recursos econòmics, no tenen una estabilitat laboral, o bé no tenen la seva situació administrativa regularitzada, entre d'altres.


Contacte

Núria - presidenta - 609 37 37 14 - nferrer.fornells@caritasgirona.cat

Data d'última actualització del recurs

29/11/2022

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Carrer Riu 12 17458 Fornells de la Selva Girona Catalunya Espanya