L'Opaque

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
L'Opaque és un grup de joves del col·lectiu LGBTIQ+ i amic d'aquest que es troba per organitzar, crear i actuar en front les opressions d'aquest món.

L’Opaque és un grup obert de joves LGBTIQ+ i amics del col·lectiu que tenen la finalitat de prevenir la LGBTIQ+fòbia i fomentar una pedagogia conscient lliure i oberta sobre les sexualitats i el gènere. El projecte neix fruit de joves del col·lectiu i afins a aquest dins d’Objectiu Paki i La Paki Records en que es trobem per crear festes curoses i segures lliures de LGBTIQ+ fòbia o qualsevol tipus de discrimació al poble de Cardedeu.

D’aquí se’n deriven diverses accions que duen a terme el grup de joves com:

  • Espai de trobada i creació: el dimecres al vespre es troben el grup de joves de l’Opaque per a cohesionar-se, organitzar i crear tot el que es deriva d’aquest projecte

  • Festes trimestrals LGBTIQ+: organització de festes que fomenten artistes del col·lectiu i amics d’aquest juntament amb DJ, Karaoke, Catwalk i Lipsync.

  • Tallers a la ESO: Tallers de sexualitats i prevenció de LGBTIQ+fòbia als instituts a 4t d’ESO. Aquests tallers els duran a terme les educadores juntament amb joves formades en la temàtica a La Paki Power Camp

  • Tallers al Casal de Joves: Programació de tallers de sexualitats i prevenció de LGBTIQ+fòbia a La Paki


Contacte

Amat Molero Borràs - lapakicardedeu@gmail.com

Data d'última actualització del recurs

24/11/2022

Situació actual del recurs

Activa

Pàgina web del projecte

Localització

  • Avinguda Rei en Jaume 116 08440 Cardedeu La Paki Cardedeu Barcelona Catalunya Espanya