Escola Municipal d'Arts Plàstiques

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
L'Escola d'Arts Plàstiques és un servei municipal que ofereix cursos a infants, joves i adults de dibuix i pintura i també de de ceràmica.

L’Escola d’Arts Plàstiques de la Bisbal d’Empordà és un servei municipal de l’Àrea d’Ensenyament que té el propòsit de fomentar l’educació artística i la creativitat entre els infants, joves i adults de la ciutat. S’ofereixen unes bases sobre les tècniques artístiques de dibuix, pintura, escultura i ceràmica, per tal que cada alumne/a es desenvolupi lliurement en la disciplina que esculli segons les seves inquietuds. Es treballa a partir de l’elaboració de projectes: desenvolupar idees, documentació, tècniques i referents artístics, elaboració d’esbossos i creació de l’obra. S’introdueixen coneixements sobre l’ús dels materials, teoria i pràctica del color, estudi de la llum, l’espai, el volum i el temps.      

Continuen obertes -mentre hi hagi places vacants- les inscripcions pel curs 2022-2023 de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques.

Poden fer-se presencialment a les Escoles Velles (carrer 1 d'octubre de 2017, 16-24 de la Bisbal) o per correu electrònic a escolaarts@labisbal.cat.


Contacte

647833753 - escolaarts@labisbal.cat

Data d'última actualització del recurs

28/11/2022

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Carrer 1 d'octubre de 2017 16-24 17100 Bisbal d'Empordà, La Girona Catalunya Espanya