Rutes per Castellterçol

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Edició de material divulgatiu de rutes per l'entorn de Castellterçol i descobrir patrimoni alhora que fas esport.

T'agrada conèixer els llocs que visites, pas a pas? T'agrada saber de la història, els costums, la gent d’un poble? Potser ets dels que trepitgen el terreny amb aquell ritme que permet observar, mirar, trobar els detalls o  potser gaudeixes més caminant, corrent i pedalant pels senders, fent esport, fent salut. Sigui com sigui tens a l'abast el què et fa falta.

Castellterçol està envoltat d’un paisatge agradable i accessible. Hi ha una important xarxa de camins aptes per a caminaires, esportistes o curiosos. El ritme el marca cadascú.

A la web municipal, a l'espai Rutes, hi pots trobar, en format pdf, el material editat en relació a les Rutes Pas a pas del Casc antic, el Vapor, el Castell, Oratoris i Sant Julià d'Úixol,  https://www.castelltersol.cat/turisme/rutes/rutes-per-correr-wikiloc.html , i a  l'Ajuntament es pot recollir en format paper.

Per altra banda a la web hi ha també marcada una ruta de marxa nòrdica, https://www.castelltersol.cat/turisme/rutes/ruta-marxa-nordica-per-castelltercol-infomapa.html , que també es pot fer caminant sense bastons, i enllaços a wikiloc, https://www.castelltersol.cat/turisme/rutes/ , relacionats amb rutes per l'entorn del poble corrent, amb bicicleta i/o per practicar senderisme.

I amb tot no podem estar-nos de dir que hi ha el camí popularment conegut com el camí del colesterol, un camí planer, paral.lel a la ctra de Casetellcir, d'uns 2 quilòmetres i escaig, que enllaça els dos municipis i compte amb algun banc, arbres i bones vistes.

Així mateix recordar que l'Ajuntament ofereix les activitats Caminades saludables,  Marxa nòrdica i Fem salut, totes gratuïtes, pel foment de les relacions socials i la cura del cos. Podeu trobar la descripció de cada una a l'apartat d'activitats, a la web municipal i/o a l'Ajuntament.


Aquí teniu una sèrie de rutes per fer a peu, en bici o fent geocaching.


Contacte

Sílvia Solà Tantiñà - 938666188 - solats@diba.cat

Data d'última actualització del recurs

30/06/2022

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Plaça Vella 3 08183 Castellterçol Barcelona Catalunya Espanya