Atenció Psicològica

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Atenció psicològica gratuïta a persones afectades per la malaltia renal crònica i les seves famílies.

El Servei d'Atenció Psicològica ofereix atenció personalitzada tant a nivell individual com grupal.

Aquest servei s'ofereix tant a la persona amb malaltia renal crònica com als seus familiars directes, ja sigui a la Fundació, durant la sessió de diàlisi o al domicili, segons la idiosincràsia de cada cas. 


Les sessions individuals es centren en oferir un lloc on la persona pugui expressar el seu malestar, dubtes i trobar el recolzament necessari per dirigir la seva vida cap a la direcció desitjada.

 

Les sessions grupals estan formades per grups reduïts, els quals es reuneixen periòdicament amb la finalitat de compartir experiències i consells. És a dir, intercanviar vivències i perspectives entre els diferents membres del grup per ampliar les possibilitats de com viure amb una MRC.

 

Les sessions formatives es diferencien per la seva temàtica pel que el seu objectiu és més específic. Actualment, disposem de tallers com “Converses Re(n)als, “Com afrontar la Malaltia Renal Crònica” i “Cuidar al cuidador”.


Contacte

Esther Jiménez - 600419917 - esther@fjarno.org

Data d'última actualització del recurs

11/06/2019

Situació actual del recurs

Activa

Localització

  • Carrer Enric Granados 3 25006 Lleida Lleida Lleida Lleida Catalunya Espanya
  • Carrer Paul Casals 5 25620 Tremp Unitat de Diàlisi de l'Hospital Comarcar del Pallars Tremp Lleida Catalunya Espanya