Passejades Saludables

Red adscrita red CAT

Temas

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
PASSEJADES SALUDABLES per a persones grans

Creu Roja la Garrotxa juntament amb l’Àrea Bàsica de Salut de la Vall d’en Bas - Hostoles, la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i el Casal d’Avis de St. Esteve d’en Bas iniciaran el projecte de “Passejades Saludables” a la Vall d’en Bas.

Fer salut i ampliar la xarxa social són els objectius del projecte de Passejades Saludables, emmarcat dins el programa de Gent Gran “Salut Constant” de Creu Roja.

Aquestes passejades estan pensades per a persones, de 65 anys o més, que els hi agrada caminar i/o el metge/sa i/o infermer/a els hi ha receptat anar a caminar, però que degut a les circumstàncies personals no poden fer llargues caminades i/o no troben la companyia per fer-ho.  “Les passejades saludables” a Sant Esteve d’en Bas. Seran passejades d’una hora per un entorn pla. Els membres del Casal d’avis de Sant Esteve d’en Bas col·laboraran amb el projecte, fent de voluntaris/es, acompanyant aquelles persones que necessitin suport per caminar.

Per inscriure’s a l’activitat, que es reiniciarà passat l'estiu, cal trucar a CAP de Sant Esteve d’en Bas (972690302) i demanar per la Laura Teixidor (Referent de Benestar Emocional Comunitari).


Población

Mayores de 65 años - Cualquiera ()

Persona de contacto

Marta Puigvert Feixas (972 27 22 22 972 69 03 02) (marta.puigvert@creuroja.org)

Entidad participante/colaboradora/promotora

Creu Roja

Fecha de última actualización de la actividad

05/07/2023

Situación actual de la actividad

Activa

Gratuita

Localización

  • Calle Doctor Torró 2 17176 Sant Esteve d'en Bas ABS St. Esteve d'en Bas Vall d'en Bas, La Girona Cataluña España