Fem Karate Dones

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Fem Karate dones es bàsicament per a dones de totes les edats que volen condicionament físic basat en el karate més tradicional i l'autodefensa.

Condicionament físic per dones de totes les edats, basat en el karate més tradicional i l'autodefensa. Fem anualment dos seminaris gratuïts de defensa personal per a dones i aquest any ja serà el 4art any que s'organitza. Aquest curs de defensa personal agrupa dones del districte i també de tota Barcelona. És un curs que es fa coincidir amb el Dia Internacional de la Dona, 8 de març i el Dia Contra la Violència de Gènere, 25 de novembre. Son seminaris on hi participen un grup màxim de 15-20 dones i està tenint tant d'èxit que els últims anys s'ha hagut d'organitzar més d'un curs degut a la gran participació e interès.

Fem Karate dones es bàsicament per a dones de totes les edats que volen condicionament físic basat en el karate més tradicional i l'autodefensa. Condicionament físic per dones de totes les edats, basat en el karate més tradicional i l'autodefensa. 


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Dones ()

Persona de contacte

"ACR La Pau" (932780535) (cblapau@gmail.com)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

"ACR La Pau"

Data d'última actualització de l'activitat

01/04/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Pere Vergés 1 08020 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya