Observatori de Drets en Salut Mental

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Proporcionem assessorament jurídic i acompanyament emocional gratuït a persones amb problemes de salut mental que senten que els seus drets han estat vulnerats.

Proporcionem assessorament jurídic i acompanyament emocional gratuït a persones amb problemes de salut mental que senten que els seus drets han estat vulnerats. L'Observatori és un espai d'informació crític i dinàmic, dedicat a fer un seguiment de les diferents polítiques i normatives que afecten de forma particular els drets de les persones amb un diagnòstic psiquiàtric i el seu entorn. El nostre objectiu és vetllar perquè es satisfacin els estàndards de drets humans previstos a la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat (CDPD).

Les principals persones destinatàries d'aquest projecte són aquelles amb discapacitat psicosocial o trastorn mental i els seus familiars. També els agents jurídics i polítics i professionals que treballen en aquest àmbit. Proporcionem assessorament jurídic i acompanyament emocional gratuït a persones amb problemes de salut mental que senten que els seus drets han estat vulnerats. 


Població destinatària

Població General - Qualsevol ()

Persona de contacte

Federació Catalana d'Entitats de Salut Mental en 1a Persona- Federació Veus (654825217) (basesocial@veus.cat)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

"Federació Catalana d?Entitats de Salut Mental en 1a Persona- Federació Veus"

Data d'última actualització de l'activitat

26/03/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

Localització

  • Carrer Ramón Llull 410 08019 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya