Ja n'hi ha prou..! Prevenció de la violència en l'àmbit dels joves

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Ja n'hi ha prou.! és una activitat de teatre interactiu que complementa i estimula els programes de intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització de la violència amb joves.

"JA N'HI HA PROU..! és una activitat de teatre interactiu que complementa i estimula els programes de intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització de la violència amb joves. Amb Ja n'hi ha prou..! es treballa la prevenció de la violència en l'àmbit dels joves i adolescents (família, amics, escola). Amb aquest recurs educatiu s'incideix directa i indirectament en alguns aspectes que tenen una urgència rellevant en l'actualitat: - La violència en la vida familiar. - Violència entre iguals o bullying. - La violència contra les dones i les actituds masclistes. - Els maltractaments per negligència. - La influència dels mitjans de comunicació en la percepció de la violència."

"Fem actuacions, presencials i online per grups cohesionats de joves. Per eficàcia preventiva el nombre d'assistents en cada actuació està limitat a un mínim de 30 i un màxim de 120 joves per sessió. També fem actuacions per grups de professionals en promoció de la salut i AFAS, Les actuacions es realitzen a l'espai més adient que proporcioni l'entitat organitzadora (sala de teatre, sala d'actes, aula gran, ..).


Població destinatària

Joves (12-29 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

TEATRACCIÓ (933537619) (info@teatraccio.es)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

TEATRACCIÓ

Data d'última actualització de l'activitat

25/03/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Conveni 51 08016 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya