No em ratllis!!! Prevenció dels riscos associats al consum de substàncies addictives

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
No Em Ratllis!!! és una activitat de teatre interactiu molt dinàmica que complementa i estimula els programes de intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització de les conductes de risc associades als consums de drogues.

"NO EM RATLLIS!!! és una activitat de teatre interactiu molt dinàmica que complementa i estimula els programes de intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sensibilització de les conductes de risc associades als consums de drogues. L'obra de teatre es va crear amb la col·laboració de l'entitat ABD - Energy Control i tècnics especialistes vinculats a la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut - Generalitat de Catalunya. Els continguts artístics i tècnics s'actualitzen periòdicament."

"Fem actuacions presencials i online per grups cohesionats de joves. Per eficàcia preventiva el nombre d'assistents en cada actuació està limitat a un mínim de 30 i un màxim de 120 joves per sessió. També fem actuacions per grups de professionals en promoció de la salut i AFAS. Les actuacions es realitzen a l'espai més adient que proporcioni l'entitat organitzadora (sala de teatre, sala d'actes, aula gran, ..).


Població destinatària

Joves (12-29 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

TEATRACCIÓ (933537619) (info@teatraccio.es)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

TEATRACCIÓ

Data d'última actualització de l'activitat

25/03/2024

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Conveni 51 08016 Barcelona Barcelona Catalunya Espanya