Espai Obert Hospice

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Donar suport, orientació i Informació a tota aquella persona que ha estat diagnosticada amb una malaltia crònica greu o incurable per poder VIURE el seu procès final de vida: - Servei de informació i assessorament - Servei de dol personal i per familiars i amics: sessions individuals i de Grups Ajuda Mútua (GAM) - Serveis a professionals: Acompanyament amb professionals de la infermeria, el dret, la psicologia, el treball social i altres... - Servei de materials: donar suport mitjans voluntaris i préstec de material.

Donar suport, orientació i Informació a tota aquella persona que ha estat diagnosticada amb una malaltia crònica greu o incurable per poder VIURE el seu procès final de vida: - Servei de informació i assessorament - Servei de dol personal i per familiars i amics: sessions individuals i de Grups Ajuda Mútua (GAM) - Serveis a professionals: Acompanyament amb professionals de la infermeria, el dret, la psicologia, el treball social i altres... - Servei de materials: donar suport mitjans voluntaris i préstec de material..LA primera entrevista es gratuïta. Si et cal alguns dels nostres serveis es valoraria cada cas: pagament de sessions, fer-se sòcia, col.laborar amb l'associació i altres segons la persona i les seves característiques personals.


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol (.)

Persona de contacte

Mercè Juan (622356465) (info@hospice.cat)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

.

Data d'última actualització de l'activitat

22/06/2023

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

NS/NC

Localització

  • Carrer Pujades 350 08019 Barcelona Associació per a l'Acompanyament al Final de la Vida, Hospice.cat Barcelona Barcelona Catalunya Espanya