No puc esperar!

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria
Facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malaltia de Crohn, colitis ulcerosa, els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure Aquesta targeta pretén facilitar l'accés ràpid a un lavabo a totes aquelles persones que requereixen fer un ús urgent. Per a ésser beneficiari de la targeta cal comptar amb l'autorització d'un metge col·laborador amb el projecte.

Facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malaltia de Crohn, colitis ulcerosa, els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure Aquesta targeta pretén facilitar l'accés ràpid a un lavabo a totes aquelles persones que requereixen fer un ús urgent. Per a ésser beneficiari de la targeta cal comptar amb l'autorització d'un metge col·laborador amb el projecte..Pacients amb malalties inflamatòries intestinals (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa), els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure. Servei gratuït. No cal ser soci d'ACCU Catalunya per poder obtenir la targeta, si cal l'autorització del metge col·laborador amb el projecte.


Població destinatària

Població General - Qualsevol (.)

Persona de contacte

contacte (93 314 20 62) (info@accucatalunya.cat)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

.

Data d'última actualització de l'activitat

25/05/2023

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

NS/NC

Localització

  • Carrer Pere Vergés 1 08020 Barcelona ACCU Catalunya. Associació de malalts e Crohn i Cpolitis Ulcerosa Barcelona Barcelona Catalunya Espanya