Diagnòstic + de la Malaltia de Huntington

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria
Programa per tal de millorar l'afrontament de la Malalita de Huntington. Consisteix en unes sessions informatives en les quals s'intenta donar al malalt i a les seves families tota la informació relacionada amb la malaltia, resoldre dubtes i acopanayar a aquestes persones. També es realitzen trobades grupals per tal d'evitar l'aïllament en que cauen molts de pacients i families.

Programa per tal de millorar l'afrontament de la Malalita de Huntington. Consisteix en unes sessions informatives en les quals s'intenta donar al malalt i a les seves families tota la informació relacionada amb la malaltia, resoldre dubtes i acopanayar a aquestes persones. També es realitzen trobades grupals per tal d'evitar l'aïllament en que cauen molts de pacients i families..Malalts, families i cuidadors de persones diagnosticades de Malaltia de Huntington en qualsevol etapa evolutiva de la malaltia.


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol (.)

Persona de contacte

Carme Masdeu Nicolau (933145657) (acmah@acmah.org)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

.

Data d'última actualització de l'activitat

25/05/2023

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

NS/NC

Localització

  • Carrer Pere Vergés 1 08020 Barcelona Associació catalana de la malaltia de Huntington Barcelona Barcelona Catalunya Espanya