ANLM: Atenció al nou lesionat medul·lar

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria
Aquest projecte està compost per dues fases. Una és el grup d'ajuda mútua que consisteix en xerrades periòdiques per pacients i familiars que es fan en els propis hospitals de referècnia i es tracten temes com el retorn a cases i la reincorporació als diferents àmbits de la vida. L'altre fase és la dels acompanyaments individuals per tal de donar suport a les persones amb una nova lesió medul·lar en àmbits de la vida quotidiana.

Aquest projecte està compost per dues fases. Una és el grup d'ajuda mútua que consisteix en xerrades periòdiques per pacients i familiars que es fan en els propis hospitals de referècnia i es tracten temes com el retorn a cases i la reincorporació als diferents àmbits de la vida. L'altre fase és la dels acompanyaments individuals per tal de donar suport a les persones amb una nova lesió medul·lar en àmbits de la vida quotidiana..Tenir una lesió medul·lar, ser soci d'ASPAYM, amb necessitats d'integració a la seva nova vida normalitzada o ser familiar d'algú afectat per una lesió medul·lar.


Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol (.)

Persona de contacte

Patricia Carmona Hidalgo (933140065) (aspaymcat@aspaymcatalunya.org)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

.

Data d'última actualització de l'activitat

25/05/2023

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

NS/NC

Localització

  • Carrer Pere Vergés 1 08020 Barcelona ASPAYM CATALUNYA (ASSOCIACIÓ DE PARAPLÈGICS GRANS MINUSVÀLIDS) Barcelona Barcelona Catalunya Espanya