Taller d'estimulació cognitiva

Xarxa adscrita red CAT

Temes

icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria icono categoria
Molts dels problemes de memòria als que fant referència la majoria de les persones adultes no están relacionats amb l'enfermetat, sino amb la falta d'estimulació i d'entrenament de la memoria. L'objectiu principal dels nostres tallers grupals, és la millora dels problemes de memòria que van sorgin a la vida diària, mitjançant un aprenentatge i entrenament específic que faciliti el record i la forma d'apropar-se al coneixement. La metodología és dinámica i participativa, mitjançant exercicis que inclouen la pràctica de relaxació, atenció , concentració i estimulació cognitiva.

La nostra missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran i de les seves famílies, millorant l'autonomia personal i la qualitat de vida, amb la participación activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans/es, i la seva plena integració social i laboral. El nostre Projecte  parteix de la concepció de serveis flexibles i integradors basats en un model d'atenció centrat en les persones. L'espai de La Sínia ofereix serveis a la gent gran per fomentar la seva autonomía i benestar.  

El taller que aqui forerim va adreçat a aquelles persones adultes amb problemes de memòria i que, potser, no están relacionats amb l'enfermetat, sino amb la falta d'estimulació i d'entrenament de la memoria. L'objectiu principal dels nostre taller grupals, és la millora dels problemes de memòria que van sorgin a la vida diària, mitjançant un aprenentatge i entrenament específic que faciliti el record i la forma d'apropar-se al coneixement. La metodología és dinámica i participativa, mitjançant exercicis que inclouen la pràctica de relaxació, atenció , concentració i estimulació cognitiva.

La realització d'aquestes sessions son:

DIJOUS 11:30 a 13h a Rbla Nova, 4-6 de Calafell (darrere camp de futbol)

DIMART de 10:30 a 12h al Centre Cívic Montse Civit al Port de Segur-Calafell edifici G

El preu mensual és de 40€ i si vols demanar informació adreça't al tlf. 877 99 79 61 i demana per la Silvia Ceada, de dilluns a divendres de les 9 a les 17h.


PER MOTIUS CAUSATS PER LA PANDÈMIA, ENS VEIEM OBLIGATS A AJORNAR LES SESSIONS DEL TALLER D'ESTIMULACIÓ COGNITIVA FINS NOU AVÍS.







Població destinatària

Població Adulta (Majors de 14 anys) - Qualsevol ()

Persona de contacte

Silvia Ceada (877 99 79 61 / 682 316 9) (sceada@ventall.org)

Entitat participant/col·laboradora/promotora

Fundació Privada Santa Teresa

Data d'última actualització de l'activitat

18/08/2021

Situació actual de l'activitat

Histórica

Gratuïta

No

Localització

  • Carrer Rbla Nova 4-6 43820 Calafell Calafell Tarragona Catalunya Espanya
  • Avinguda Edifici G s/n 43882 Segur de Calafell Port de Segur Calafell Tarragona Catalunya Espanya